maandag 18 juni 2012

Fashion Maker Art Journey Chall. 23 StitchesFashion Maker

Voor de Challenge nr 23 van Art Journey Stitches, heb ik deze kaart gemaakt. De ondergrond is gesponst met Distress Ink Wild Honey en de randen met Distress Ink Rusty Hinge. In de linker bovenhoek heb ik de man gestempeld van de Art Journey sheet Men met Distress Ink Brushed Corduroy. Het overhemd en het gezicht met polychromo's een beetje gekleurd. Daarna de mini template TCW mini houndstooth gebruikt en gesponst met Rusty Hinge.


Het kantje van de Art Journey sheet Friends gestempeld met Rusty Hinge op een ondergrondje dat voordien gesponst was het Wild Honey. De centimer ( van de Art Journey sheet Sewing) 2x gestempeld, ook weer  met Rusty Hinge op een ondergrond van Wild Honey. Van de tweede afdruk heb ik alleen de bovenste laag gebruikt en er later weer overheen geplakt om wat diepte te krijgen.Het schaartje gestempeld met Versamark, ge-embossed met gold detail embossing powder en vervolgens uitgeknipt. Op kraft papier 2x het klosje garen gestempeld met Brushed Corduroy en uitgeknipt. Hierom heen heb ik DMC borduurgaren gewikkeld ( 801 en 400) en een beetje rond gebogen zodat het echte klosjes lijken. Het kantje heb ik op de kaart genaaid met kleine steekjes en in de hoeken heb ik 3 kruisjes geborduurd. de woorden fashion maker komen ook van de sheet Sewing 2. Tenslotte een paar leuke charms erbij op verwerkt dat de sfeer van Fashion Maker nog een beetje versterkt.


 dinsdag 12 juni 2012

Diva


Diva

Dit kaartje heb ik gemaakt met restjes scrapbookpapier van K&Company uit de serie Margot.
De achtergrond van de stempel Diva van Art Journey heb ik gesponst met Distress Ink Pine Needles en daarna ook de stempel ermee gestempeld. Drie parelmoer knoopjes geknoopt met scrapperfloss en op de kaart gemaakt. Tenslotte 2 starform transparante glitterstickers 1283 gebruikt om het af te maken.


zaterdag 9 juni 2012

Paris


Paris

Een nostalgisch kaartje gemaakt vanmiddag. Ik ben bezig met een traveljournal te maken in nostalgische stijl en kon het niet laten om er ook een kaartje mee te maken. Ik heb de achtergrond gesponst en gekreukt met Old Paper Distress Ink. De teksten heb ik gestempeld met de kleur Brushed Corduroy. De postzegel is beinkt met een distressmarker Peeled Paint en ook de takjes ( Art Journey Plate Writing ) in de rechteronder en linkerhoek heb ik beinkt met Distress Markers peeled paint en Worn Lipstick.. De Eifeltoren en Bon Voyage zijn weer gestempeld met Stazon Timber Brown. De Eifeltoren ingekleurd met waterpenseel en Distress Marker Bundled Sage. De haarband in het haar van de dame is een echte strik van zwart waxband en de epoxy sticker is van Paris Passport te koop bij Art Journey. Ten slotte een lintje en wat charms en klaar was mijn kaartje..;)

vrijdag 1 juni 2012

Art Journey Challenge 22: Summer


Sizzling Summer... !!!    Zinderende Zomer....!!!

Voor de Challenge nummer 22 Summer heb ik deze kaart gemaakt. Zinderende Zomer... Zomer staat voor mij als hitte.. warmte.. daarom heb ik gekozen voor deze kleuren.
Voor de basis heb ik gewerkt met alcohol inkten op glossy paper. De volgende kleuren heb ik gebruikt: Als eerste begonnen met Lemonade, vervolgens accenten aangebract met Shell pink in de hoeken. Daarna links onder en aan de linkerzijde butterscotch toegevoed en als laatste nog wat druppels Red Pepper.

Om diepte te creeeren heb ik bloemen in de achtergrond gestempeld. De achtergrond bloemen van de sheet Nature 3 heb ik gestempeld  met Ancient Page Sienna. Vervolgens wat takken van de sheet Nature 2 met Brilliance Cosmic Copper en tenslotte de bloemen op de voorgrond weer gestempeld met de bloemen van Nature 3 met Archival Jet Black. De tekst komt van de sheet Key to your heart en de Libel komt van de sheet Gorgeous Kids. Zowel de tekst als de libellen heb ik gestempeld met archival Jet Black Inkt. Ik heb een grote amberkleurige glazen Pebble over de tekst geplakt met Glossy Accents. Tenslotte de randen afgewerkt met Krylon pen soft gold. Hiermee heb ik tevens wat gouden vlekjes aangebracht op de kaart.