vrijdag 1 juni 2012

Art Journey Challenge 22: Summer


Sizzling Summer... !!!    Zinderende Zomer....!!!

Voor de Challenge nummer 22 Summer heb ik deze kaart gemaakt. Zinderende Zomer... Zomer staat voor mij als hitte.. warmte.. daarom heb ik gekozen voor deze kleuren.
Voor de basis heb ik gewerkt met alcohol inkten op glossy paper. De volgende kleuren heb ik gebruikt: Als eerste begonnen met Lemonade, vervolgens accenten aangebract met Shell pink in de hoeken. Daarna links onder en aan de linkerzijde butterscotch toegevoed en als laatste nog wat druppels Red Pepper.

Om diepte te creeeren heb ik bloemen in de achtergrond gestempeld. De achtergrond bloemen van de sheet Nature 3 heb ik gestempeld  met Ancient Page Sienna. Vervolgens wat takken van de sheet Nature 2 met Brilliance Cosmic Copper en tenslotte de bloemen op de voorgrond weer gestempeld met de bloemen van Nature 3 met Archival Jet Black. De tekst komt van de sheet Key to your heart en de Libel komt van de sheet Gorgeous Kids. Zowel de tekst als de libellen heb ik gestempeld met archival Jet Black Inkt. Ik heb een grote amberkleurige glazen Pebble over de tekst geplakt met Glossy Accents. Tenslotte de randen afgewerkt met Krylon pen soft gold. Hiermee heb ik tevens wat gouden vlekjes aangebracht op de kaart.


8 opmerkingen:

 1. Wat een warme kleurenpracht Dianne! Super resultaat met de alcohol inkten! De stempels komen er mooi op uit. Ik vind jouw zon ook heel leuk gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend en wat een prachtige achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi en echt zomer, Dianne!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Dianne, heerlijk zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja heel mooi! Schitterend met die diepte er in!
  Mooie warme kleuren zeg!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klaprozen en libellen, helemaal zomers! Mooie achtergrond ook. Heel mooi kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart Dianne, warme kleuren hoor! Mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. That is so beautiful I'm fascinated.
  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen