zaterdag 26 mei 2012

A friend......A Friend may well be reckoned the Masterpiece of Nature....

Een kaart gemaakt voor een kanjer van een vriend....


Ik heb hiervoor gewerkt met alcohol inkt van Ranger op glossy paper.
Kleuren Alcohol Inkt:groen: Lettuce en Meadow. Het middenstuk is Butterschotch en de lucht is Stone Wash met Stream. De tekst is gestempeld met Archival Jet Black. De achtergrond takken heb ik gestempeld met Versafine Spanish Moss, de bloemen met

Versafine Crimson Red en Vintage Sepia. de Krullen rondom gestempeld met Versamark en in drie fases bestrooid met embossing poeder in drie kleuren. De krullen langs de bovenzijde heb ik geembossed met goud embossing poeder, aan de zijkanten in het middenstuk met Limonen glitzer en aan de onderzijde met Schokolade Glitzer.
Tenslotte de dwars liggende takken gestempeld met Archival Ink Jet Black. De knopjes ingekleurd met een witte glaze pen van Sakura. een lintje en een Charm en klaar is de kaart.


Stempelinkt:
Versafine, Vintage Sepia, Spanish Moss en Crismson Red. Versamark, Archival Jet Black
Embossingpoeders:
Goud, Limonen Glitzer, en Schokolade Glitzer.
Stempels:
Tekst is van Fiskars. Friends 4-ever. Takken  achtergrond: Art Journey sheet Tree, Bloemen in achtergrond Art Journey sheet Gorgeous Kids, Krullen rondom: Art Journey Sheet Bird, Takken voorgrond Art Journey sheet Nature 2.

5 opmerkingen:

 1. Een schitterende compositie, Dianne! En helemaal mijn kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtkaart Dianne! Het loont helemaal om in verschillende kleuren te embossen op je mooie achtergrond. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie kaart weer, mooie kleuren en details, love it!!
  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie combinatie van stempels, mooie kleuren, mooie embossing ook! Leuk zo'n charm op een kaart! Je maakt altijd veel werk van je kaartjes, heel mooi om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is een prachtige kaart met héél veel werk !

  BeantwoordenVerwijderen