maandag 17 september 2012

Don't count every hour in the Day.....gemaakt met Pan Pastels

 
Don't Count every hour in the Day
 
Met de geweldige nieuwe sheet van Art Journey Clocks EN Pan Pastels heb ik deze kaart gemaakt. De achtergrond voor deze kaart heb ik gemaakt met Pan Pastels.. een geweldig produkt. Je kunt het op ZOVEEL manieren en ondergronden gebruiken. Meer lagen aanbrengen, uitgummen het is allemaal mogelijk.... Wel moet je het nadien even fixeren.

 
De kleuren Pan Pastels die ik heb gebruikt zijn: Turquoise, Bright Yellow Green Shade, Hansa Yellow Shade en Phthalo Blue Shade. Verolgens heb ik de klokken gestempeld met Versamark en ingewreven met verschillende kleuren Pan Pastels. Daardoor kun je verschillende kleuren geven aan 1 stempel. De blokken van de klokken (en ook de tekst) heb ik gestempeld met Sta-z-On Hydrangea Blue, waarvoor ik eerst weer een ondergrond had gemaakt met dezelfde kleuren Pan Pastels. De gestempelde blokken heb ik gemat op een strook donkerblauw papier.

 
 
De klok heb ik ook weer met Versamark gestempeld op een achtergrond van Pan Pastels en ingewreven met kleuren Pan Pastels. De klok uitgeponst met een cirkel pons van 2 inch. Deze klok in het middelste vlak opgeplakt met foamtape. Op de linker en rechterblok heb ik een brad aangebracht van een klokje. Deze superleuke brads zijn ook te koop bij Art Journey.


 
Tot slot heb ik de reep met blokken klokken op de kaart aangebracht.
 


6 opmerkingen:

 1. Wow, die is prachtig! Lijkt me een leuk iets die Pan Pastels!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Dianne !! Er is zoveel op te zien !! Wat mooi he , de pan pastels. Gisteren voor het eerst mee gewerkt, en helaas,... ik ben ook hélemaal verkocht ! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke en mooie kaart is het geworden. Vandaag hebben mijn schoonzus en ik je blog veel bekeken, voornamelijk naar je kaartjes die je gemaakt heb met de stempels van Rubber Stamp Tapestry. Die zijn ook zo geweldig mooi gemaakt.

  groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat wordt de nieuwe hype geloof ik, pan pastels :) Mooi gecombineerd met de klokstempels op je kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel sfeervol door jouw mooie kleurkeuzes!

  BeantwoordenVerwijderen