zondag 30 september 2012

Happy Birthday


Happy Birthday

Nog een kaart gemaakt met Pan Pastels en een stempel van Penny Black, Damask, gekocht bij Art Journey. De stempel afgedrukt met Versamark en vervolgens met drie kleuren Pan Pastels ingewreven. Het geheel gemat op zilver glitter papier en dat weer op een kaartje geplakt.  Met een lijmpen heb ik accenten getrokken op de kaart en bestrooit met glitter. Als laatste een labeltje en een strikje en klaar was de kaart.. ;)
 
 
  

8 opmerkingen:

 1. Schitterende stijlvolle kaart. Zo is het inderdaad net damast, heel erg mooi.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende kaart! Die wil je wel in brievenbus hebben! Heb nog niet met Pan Pasteld gewerkt. Maar dat moet misschien toch maar eens gebeuren. Fijne zondag Dianne!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is een echte 'stijlkaart'! mooi mooi mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij bent helemaal in de ban van de pan pastels geloof ik :) Maar je maakt er de prachtigste dingen mee! Heel stijlvolle kaart, ook door de kleuren! Ik tracht voorlopig te weerstaan aan de pan pastels, maar dat wordt moeilijk als ik hier blijf kijken :)
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige, stijlvolle kaart!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat een prachtige kaart Dianne !! Super ! Zo zie je dat je met slechts 1 stempel iets geweldigs kunt maken... ! Pan Pastels ..?? Ik ben al overstag hoor, wat een geweldig product ! :-D

  BeantwoordenVerwijderen