zondag 9 september 2012

Washi Tape

 
Kaarten met Washi Tape
 
Door Annekes kaarten met Washi tape raakte ik geinspireerd en ben er ook mee aan de slag gegaan. Natuurlijk is er maar beperkt op gestempeld maar dat maakt de lol er niet minder om.. ;)


Als je een bestelling van Art Journey doet zit er er altijd wel een leuke attentie bij. Ook bij de bestelling die ik deed bij Art Journey kreeg ik iets leuks. Ik kreeg bij mijn bestelling van die leuke houten figuurtjes in het model van Cupcakes.  Deze cupcakes heb ik gebruikt op een kaart met Washi Tape. Dit soort trouwe kleine attenties maakt deze winkel wel heel speciaal, buiten de hoogstaande vakkennis en altijd vriendelijke mensen die je er helpen. En natuurlijk hebben ze altijd de nieuwste spulletjes die je je maar kunt wensen.
 
Ik heb de onderkant bewerkt met Distress Inkt Rusty Hinge. Voor de bovenkant heb ik de Snowmarker gebruikt die ik heb gekocht bij Art Journey. Reuze leuke stift.. je brengt het vloeibaar op en je verhit het met de heattool en het bolt op.
 
De rest van de kaartjes spreken voor zich denk ik..
 
De tekst stempels zijn van Hero Arts.
 


 
 
  

4 opmerkingen:

 1. Wow allevier vind ik ze geweldig, ik heb ook allerlei soorten tape maar weet ze eigenlijk niet goed te gebruiken, ik zie al meteen het voordeel van het papiertape: dat kun je scheuren (ik heb ook plastic tape). Dank voor de inspiratie!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk gedaan! Mooie inspiratie!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie reeks kaartjes! Leuk werken met die washi tape!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtige kaarten heb je gemaakt .
  wij zijn gelijk volger geworden.
  kom je ook een keertje langs? lijkt ons gezellig.

  lieve groetjes, de hobby droom.

  BeantwoordenVerwijderen